Omroep Lingewaard

SLIPPERS” IS  VAN ALLE TIJDEN…

RECENSIE

In Theater Kees in Huissen wanen we ons weer even in de zeventiger jaren. Een oranje telefoon met draaischijf, luie stoelen en een platenspeler met muziek die je terugbrengt naar die tijd.

In het hart van Londen deelt Ginny Withaker (Jessica Lenting) met haar vriend Gregory (Thomas Veldhuizen) een flatje.

Ze heeft echter te kampen met haar baas, met wie ze een verhouding heeft gehad die ze nu wil verbreken.

Intussen vindt Greg een paar slippers en een adres. Als hij nieuwsgierig vraagt van wie die zijn, verzint Ginny een leugentje om bestwil: “De slippers zijn van een vriendin en het adres is van mijn ouders”.

Als Ginny op zondag naar haar ouders gaat, besluit Gregory , die serieuze trouwplannen heeft, haar te verrassen en reist, zonder dat zij het weet, ook naar het platteland.

Daar ontmoet hij Sheila (Heidi Drenth) en Philip (Oscar Peters), die zijn vrouw ervan verdenkt een verhouding te hebben, maar met wie?  Het ene misverstand stapelt zich op het andere.

Een onderwerp dat van alle tijden is. Goed gespeeld door de 4 leden van Theatergroep Koperen Kees en geregisseerd door Erwin Teering.

De dames van Dames Platform Huissen hadden de eer om de try-out te zien en waren het er over eens: een geweldige voorstelling.

Gezien op woensdag 11 oktober. Nog te zien op 13-14-20-21-27 en 28 oktober 2017 in Theater Kees, Kampstuk 23 te Huissen. Aanvang 20.00 uur. Informatie en tickets via www.theater-kees.nl

De cast van ‘Slippers’ van Theatergroep Koperen Kees uit Huissen. Foto: Annie Jansen