Omroep Lingewaard

Smutfish presenteert Smetvis…

Zaterdag 12 november om 20.30 uur treedt Smutfish als eerste band op in de allereerste TopLiveCafé sessie. Deze Haagse band speelde over de hele wereld en nu gaat Nederland, met name Lingewaard kennis maken met de lome americana getinte muziek van dit viertal doorgewinterde musici.
TLC- sessions is een nieuwe loot aan de noot van TOP, Toestanden Op Podium. In de TheaterKerk zullen solisten en bands, die een luisterend oor waarderen, hun kwaliteiten in wat intiemere ambiance tot hun recht laten komen.
Smutfish frontman Melle de Boer schrijft en zingt in het Engels. Op zijn verzoek hebben bekende artiesten, waaronder o.a. Freek de Jonge, Bart Chabot, Frederique Spigt, Levi Weemoedt en Léon Verdonschot, Smutfish nummers vertaald naar het Nederlands. Met 300 tekeningen die Melle bij de liedjes maakte, verlicht hij de optredens. In deze tour doopt hij zijn band Smutfish om tot Smetvis.

Smutfish stond al langer hoog in de TOP favorietenlijst en deze band zal met haar ervaring en originaliteit bijzondere indruk gaan maken. Tube die band!!! Reeds gekochte kaarten voor ‘Me & Mr. Jansen’ (band is opgeheven) gelden vanzelfsprekend tevens voor Smutfish, mocht u deze echter in willen leveren, stuur dan uw geprinte kaartje naar TOP Markt 5. Bestel kaarten á € 10,– via www.topbemmel.nl of koop deze aan de avondkassa in de TheaterKerk Markt 5 Bemmel.