Omroep Lingewaard

Sportief afzien in tropisch Huissen…

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de temperaturen tropische waarden bereiken zal de gemiddelde Nederlander al snel besluiten om een plekje te zoeken in de schaduw en te genieten van een verkoelend drankje. Niets is echter minder waar bleek vanmiddag in Huissen.

Negen personen streden om de titel  “Sterkste man van Huissen’. Dit evenement maakt deel uit van het door Ondernemersvereniging Huissen – Heerlijk Huissen georganiseerde Sport en Lifestyle evenement. Dit evenement vindt vandaag en morgenplaats in het centrum van Huissen. Er werd gestreden op de volgende onderdelen: boomstammen sjouwen en zagen, tractorband ‘flippen’ van 125 kg, het voorttrekken van een Landrover en het verplaatsen van vier cementen bollen, respectievelijk 32,5 kg, 42,5 kg, 72,5 kg en 87,5 kg zwaar. En dit alles bij temperaturen van rond de 31 graden… Aan het eind van de middag bleek de titel te gaan naar Josko Koelemeijer. Behalve de titel ‘sterkste man van Huissen’ nam hij ook een leuke prijs mee naar zijn woonplaats Duiven.

Al met al een zeer geslaagd evenement dat volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen volgens organisator Evert van der Zee. Maar dan niet alleen voor mannen maar ook vrouwen kunnen laten zien waartoe zij sportief in staat zijn.


In het weekend van 26 en 27 mei 2018 organiseert de Ondernemersvereniging Huissen – Heerlijk Huissen – voor de 1e keer het  Sport & Lifestyle evenement. Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op:  https://www.omroeplingewaard.nl/sportief-huissen/

Gedurende dit weekend is jong en oud welkom in het centrum van Huissen voor sportieve uitdagingen en gezellige sport- en recreatieve activiteiten waar bewegen en plezier centraal staan.

Meer informatie over Bootcamp Huissen kunt u vinden op: http://www.evertvanderzee.nl/bootcamp-huissen/