Omroep Lingewaard

Start van een fantastisch theater- en filmseizoen in Theater De KiK

 
Tijdens de jaarlijkse presentatie avond in Theater De KiK werd het theater-en filmprogramma voor de komende maanden bekend gemaakt. Vrijwilligers in de theaterzaal en geïnteresseerden thuis (via Livestream) konden de presentatie van het programma volgen. Diezelfde avond startte de voorverkoop van kaarten voor ‘Vrienden van Theater De KiK’.

Kaartverkoop gestart
Inmiddels kan iedereen kaarten bestellen. Het programma is te vinden op de website van Theater De KiK (www.theaterdekik.nl). Per voorstelling zijn er 50 plaatsen in de theaterzaal beschikbaar. De meeste artiesten treden 2 keer per avond op, om 19.00 uur en om 21.00 uur. Als alle zaalkaarten voor beide voorstellingen uitverkocht zijn, bestaat de mogelijkheid een V-ticket te bestellen en thuis mee te kijken. Maar natuurlijk wordt al het publiek het liefst ontvangen in Theater De KiK zelf.
Er zijn nog kaarten te bestellen voor dit afwisselende programma van cabaret, toneel, film en muziek. Voor informatie bezoek de website van Theater De KiK (www.theaterdekik.nl) of bezoek het theater aan de Dorpsstraat 39 (achter de Hema) om het programmaboekje op te halen en kaarten te bestellen.