Omroep Lingewaard

Taxatiedag van kunst, antiek en juwelen bij Kasteel Doornenburg

Op zondag 23 Februari 2020 staat Kasteel Doornenburg in het teken van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert Kasteel Doornenburg een kunsttaxatiedag.

Het taxeren van kunst is een vak apart, want naast de signering wordt er ook gekeken naar het beeld, de conditie en ontelbare andere details van het werk. Maar dan blijft nog steeds de vraag: heeft u ergens een onontdekt pareltje in huis? Daar kunt u achter komen tijdens de Kunst & Curiosa dag bij Kasteel Doornenburg op zondag 23 Februari 2020 van 13.00 tot 17.00  uur.

Gedurende de dag kunt u aanschuiven bij een van de taxateurs van kunsthandel Art Dumay. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed.

Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan vooral langs op de Kunst & Curiosa dag bij Kasteel Doornenburg, aan de Kerkstraat 27, 6686 BS in Doornenburg

Het taxeren van het eerste object kost €5,-, ieder volgende object kost slechts € 2,50 (maximaal 3 objecten). De opbrengst komt volledig ten goede aan behoud van Kasteel Doornenburg.

U mag in totaal drie objecten p.p. meenemen om te laten taxeren. Voor toegang tot het evenement en het taxeren worden geen kosten gerekend.