Omroep Lingewaard

Tekenfeest in Lingewaard

Bij wie mogen we op de ramen komen tekenen?

De kerst komt er weer bijna aan. Voor veel ouderen een mooie, maar ook moeilijk tijd, waarbij het thema eenzaamheid naar boven komt drijven. Al helemaal nu Corona ons land nog steeds in zijn greep heeft. Daarom heeft Stichting Welzijn Lingewaard een nieuwe activiteit georganiseerd: “Tekenfeest Lingewaard”.

Wat?

Jongeren brengen een bezoek aan ouderen aan het raam om een tekenactiviteit uit te voeren, óf gezamenlijk een spelletje op het raam te doen. Dit kan zijn: Pictionary, Galgje, Mandala’s tekenen, Boter Kaas en Eieren. Daarnaast of als alternatief kunnen onze Lingewaardse tekenwonders het raam versieren met prachtige watervaste kerstillustraties. Uiteraard later afwasbaar met sopje en spons.

Gevolg?

(Hopelijk) een glimlach op het gezicht

Wanneer?

In de week van 14 tot 18 december

Hoe dan?

Met uitwisbare stiften

Coronaproof?

Jazeker! Doordat de oudere binnen kan blijven en de tekenaar buiten blijft staan, kan deze activiteit met grote veiligheid uitgevoerd worden.

Alleen samen kunnen we dit initiatief tot een echt tekenfeest maken!

Kun jij goed tekenen en heb je zin om je in te zetten voor ouderen? Of zit u thuis en heeft u zin in een raamspelletje? Of vindt u het leuk om even coronaproof contact te hebben als er iemand op uw ramen komt tekenen?
Aanmelden via het meldpunt van SWL: 088 255 25 55