Omroep Lingewaard

The Etta James Experience …

Uniek in Nederland! Een elfkoppige band die een hommage brengt aan de in 2012 overleden Amerikaanse ‘grand lady of soul’ Etta James. Dat betekent een spetterende, swingende show met soul, blues, funk, rock-‘n-roll en jazz.

Stralend middelpunt is de Arnhemse zangeres Floor Kraayvanger, Neerlands eigen ‘grand lady of soul, rock and rhythm & blues’. Floor is al jaren een enorme fan van Etta James. Niet alleen om haar indrukwekkende stem, die niemand onberoerd liet, maar vooral ook vanwege haar vermogen om in allerlei stijlen uit te blinken, net zoals Floor dat zelf kan.

De bandleden, onder wie twee backingzangeressen en een vierkoppige blazerssectie, hebben hun sporen in de Nederlandse en internationale blues- en soulscene al ruimschoots verdiend. Aangestoken door het enthousiasme en de spirit van Floor, staat er een gedreven en bijzonder gemotiveerd gezelschap.
Kom en swing mee met krakers als Tell Mama en Rock Me Baby en rust even uit bij I’d Rather Go Blind, een ballad waarin Floor eens te meer haar klasse laat horen.
Optreden vindt plaats op zaterdag 19 november 2016 om 21:30 uur. Bestel kaarten á € 10,– via www.topbemmel.nl of koop deze aan de avondkassa in de TheaterKerk, Markt 5, Bemmel.