Omroep Lingewaard

Theatergroep Koperen Kees brengt je naar de mysterieuze stad Agrabah!..

Aladdin de musical, neemt je mee naar de mysterieuze stad Agrabah. Waar de dappere straatjongen Aladdin droomt van een rijk leven in het paleis van de Sultan. Wanneer hij smoorverliefd wordt op prinses Jasmine wilt hij niets liever dan met haar trouwen. Jafar, de sluwe grootvizier van de Sultan probeert de macht over te nemen met behulp van de wonderlamp uit de wondergrot, maar alleen iemand met een zuiver geweten kan de lamp bemachtigen! Aladdin is deze ruwe diamant.
Hij krijgt er alleen wel extra geestige vrienden bij cadeau…

Kan de geest hem helpen het hart van Jasmine te veroveren? Krijgt Jafar de macht over Agrabah? Of lukt het Aladdin om voor eens en voor altijd af te rekenen met de slechte bedoelingen van Jafar?

Betreed de magische wereld van Aladdin de musical, geregisseerd door Florian Slangen.
Op 2e kerstdag wordt de première van Aladdin de musical om 14.00 uur gespeeld aan het Kampstuk 23 te Huissen. De musical is leuk voor het hele gezin en wordt de hele kerstvakantie nog gespeeld op 28, 29, 30 december, 5, 6, 7, 12 en 13 januari. De middag voorstellingen beginnen om 14.00 uur, de avond voorstellingen worden om 19.00 uur gespeeld.

Reserveer nu alvast je kaartje via www.theater-kees.nl. Kaarten kosten € 8,50 per stuk. U dient de kaarten direct via Ideal online te betalen, uit te printen en mee te nemen naar Theater Kees. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.