Omroep Lingewaard

Theatergroep Koperen Kees klaar voor Woef Side Story…

THEATERGROEP KOPEREN KEES KLAAR VOOR WOEF SIDE STORY
Het is bijna zover, 2e kerstdag gaat het nieuwe stuk van Theatergroep Koperen Kees in première aan het Kampstuk 23 te Huissen. Na veel repeteren, decoreren, informeren en van alles en nog wat corrigeren, zijn de spelers klaar om het publiek te entertainen met hun honden. Afghaanse windhonden, Pitbulls, Yorkshire terriërs en ieder ander hondenras dat je maar kunt bedenken, mengt zich een weg in dit romantische liefdesdrama. Op 27, 28, 29 december 2016 en 2, 3, 4, 7, 8 en 14 januari 2017 zijn de voorstellingen om 14.00 en/of 19.00 uur.

In Woef Side Story nemen onze trouwe viervoeters je mee in het verhaal van de stoere straathond Toto en bloedmooie rashond Marina. Zij worden op slag verliefd op elkaar, maar in de verschillende hondenwerelden is deze liefde verboden! Zelfs hun baasjes staan dit niet toe. Mevrouw Schoonbroek doet er dan ook alles aan om haar wedstrijdhonden van de straat te houden en haar slordige buurman Bob dwars te zitten met haar plannetjes.
Wanneer zij met Marina de eerste plaats in de wacht weet te slepen tijdens de grote hondenshow, weet de valse dokter Prick haar te charmeren met zijn praatjes. Zijn rashond Beluga zorgt voor een tweestrijd tussen de straathonden en de rashonden.

Kan Toto zijn grote liefde Marina redden uit de klauwen van de gemene hond Beluga, zelfs als hij daarvoor zijn belofte moet breken? Of weet dokter Prick Toto in handen te krijgen?

Stap in de hondenwereld van ‘Woef Side Story’ waar onze spelers flink gerepeteerd hebben om zich als hond te kunnen gedragen. Voor sommigen was dit een hele kluif! De regie ligt in handen van Erwin Teering. Het script is van Don Duyns en Arjan Ederveen.
Reserveer nu alvast je kaartje via www.theater-kees.nl. Kaarten kosten € 8,50 per stuk en u kunt ze direct via Ideal online betalen, uitprinten en meenemen naar Theater Kees, waar ze worden gescand.