Omroep Lingewaard

Thema Vergeetachtigheid of Dementie in het Ontmoetingscafé

Het Ontmoetingscafé is een informatie en ontmoetingstrefpunt met thema’s rondom dementie en andere ziektebeelden. Organisaties betrokken bij de ouderenzorg in Lingewaard (RijnWaal Zorggroep, Zinzia Zorggroep, Huisartsenpraktijk de Teselaar en Stichting Welzijn Lingewaard) organiseren deze avonden voor betrokkenen, familieleden en belangstellenden.

In Het Ontmoetingscafé van dinsdag 19 februari komt het thema Vergeetachtigheid of Dementie aan de orde. Bij vergeetachtigheid gaat het om geheugenklachten, maar wat zijn de symptomen van dementie? Welke vormen van dementie zijn er? Wat te doen bij vermoedens van dementie?

Deze informatieavond zal u helpen dementie te herkennen en beter te begrijpen. Daarnaast krijgt u informatie hoe en bij wie u ondersteuning, hulp kunt krijgen. 

Psycholoog Eline Gooskens , werkzaam in de ouderenzorg zal deze avond verzorgen. Tevens zijn de contactpersonen van de organiserende organisaties aanwezig voor uw persoonlijke vragen. 

Locatie:  Grand Café Verpleeghuis de Lingehof 

Gouden Appel 122  Bemmel

Tijd: 19.30 – 21.00 uur 

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u deze avond bezoeken, dan kunt u zich aanmelden via SWL Meldpunt: E- mail meldpunt@swlingewaard.nl of via tel: 088 2552555.

Deelname is kosteloos.