Omroep Lingewaard

Touringcar bevordert teamprestatie van Handbalvereniging Huissen…

Sinds vorig jaar speelt de hoofdmacht van HV Huissen in de Hoofdklasse, wat betekent dat veel van de uitwedstrijden worden gespeeld in het zuiden van Limburg. Om de heren zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd is het dankzij de hulp van diverse sponsoren ook dit jaar gelukt om een touringcar te regelen voor deze verre uitwedstrijden.

De touringcar biedt uitkomst aan de spelers van Handbalvereniging Huissen. Doordat ze optimaal kunnen ontspannen kunnen ze zich in alle rust voorbereiden op de te spelen wedstrijd. In de bus worden dikwijls tactieken besproken en verwachtingen uitgesproken. Dit heeft dit seizoen al geresulteerd in 2 overwinning, 1 gelijkspel en slechts 1 verloren wedstrijd. De sfeer na afloop is fantastisch. Eventueel verlies wordt verwerkt en de overwinning wordt ruim gevierd.

Daarnaast biedt het samen reizen ook de mogelijkheid om supporters mee te nemen. Trouwe supporters gaan steevast elke uitwedstrijd mee. En elke reis opnieuw gaan er weer nieuwe gezichten mee. Dit zorgt ook voor de nodige indruk bij de tegenstanders. Wanneer het meegereisde publiek boven het thuispubliek uitkomt geeft dit enorm veel motivatie aan de mannen van Huissen. In Limburg zijn veel hoog geklasseerde teams actief. Dit zorgt er voor dat de heren soms aantreden in een zaal waar ook Eredivisie handbal wordt gespeeld. Dit zorgt vaak voor een mooie handbal beleving.

Dankzij onze sponsoren Knuiman Meubelrestauratie, Busser Technische Ondersteuning , Geveling Consultancy, Rijschool Harold Lintsen, Haarmode Koeleman, Borrelzz en Betuwe Express hebben de heren van Handbalvereniging Huissen dit seizoen al 4 wedstrijden gebruik kunnen maken van de touringcar. Nog 2 wedstrijden te gaan!. Met 8 punten en daarmee een 6e plek staan de heren van Handbalvereniging Huissen stevig in de middenmoot, een mooie prestatie.
foto-persbericht-hv-huissen