Omroep Lingewaard

Trouwen op een kasteel op Valentijsdag!

Op 14 februari in een prinsessenjurk en prinsenkostuum naar Kasteel Kinkelenburg om te trouwen! Wie droomt daar nou niet van.

Tijdens de Kerstdagen heeft de 5-jarige Saar van Brandenburg uit Bemmel via de speciale wensboom op de Kerstmarkt haar wens kenbaar gemaakt. Het is haar droom om met haar klasgenoten als prinsessen en prinsen te trouwen in een echt kasteel, net als in een sprookje.

 

Gemeente Lingewaard heeft geholpen om die wens in vervulling te laten gaan; één van de kastelen die Lingewaard rijk is, kasteel De Kinkelenburg in Bemmel is daarvoor bij uitstek geschikt. In kasteel Kinkelenburg vinden namelijk vaker bruiloften plaats.

 

Vandaag kwam de wens van de 5-jarige Saar van Brandenburg uit Bemmel uit: zij wilde graag met haar klasgenoten van groep Oranje van IKC De Regenboog als prinsen en prinsessen trouwen in een echt kasteel.

De Kinkelenburg was daarom vandaag, op Valentijnsdag, het decor van een waar sprookjeshuwelijk. Tegenover burgemeester en bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand Marianne Schuurmans beloofden de kinderen voor altijd lief te zijn voor elkaar.

Dank aan IKC De Regenboog, Ondernemersvereniging Bemmel en Brasserie Bloem voor hun medewerking.