Omroep Lingewaard

Twee kerstconcerten bij afscheid Martinuskerk te Gendt

Na de succesvolle eerste editie in 2017, zullen er ook in 2018 weer twee kerstconcerten plaatsvinden in de RK Kerk aan de Nijmeegsestraat in Gendt.
Bijzonder is het feit dat dit de laatste concerten in de RK Kerk in Gendt zullen zijn, voordat de kerk een woonbestemming zal krijgen.
Iedereen kan tijdens deze concerten afscheid nemen van de Martinuskerk. Een plaats waar vele Gendtenaren plezierige en/of droevige momenten hebben beleefd.

Op zaterdag 22 december zal de Muzikale kerstborrel  gehouden worden. Aan dit ongedwongen concert kan, onder het genot van een biertje of wijntje, geluisterd worden naar de A-Slagwerkgroep St. Caecilia Gendt o.l.v. Casper Traa  en de populaire band Seven Days Music. Zij zullen afwisselend een optreden verzorgen. Kortom een gezellige avond, waarbij je lekker kunt borrelen in de kerk.
De Muzikale kerstborrel begint om 19.30 uur.

Op zondag 23 december is het de beurt aan het Harmonieorkest St. Caecilia Gendt o.l.v. Peter Spierings  en Zangkoor Voices o.l.v. Rob Nuijens, die een prachtig kerstconcert zullen verzorgen, met een grote diversiteit aan kerstmuziek en -liederen, zodat iedereen alvast in de kerststemming komt.
Het kerstconcert begint om 15.00 uur.

De toegang tot beide concerten is gratis.

Je bent van harte welkom in de Martinuskerk aan de Nijmeegsestraat om de kerstperiode in te luiden met muziek en zang van eigen bodem!