Omroep Lingewaard

Unieke prestatie hockeydames MHC Bemmel MB3!

Hockeyclub MHC Bemmel 800 heeft alweer een team waar iedereen erg trots op kan zijn. De meiden van de MB3 hebben namelijk een unieke prestatie geleverd door voor de tweede keer in successie het kampioenschap te behalen.

Nadat deze dames vorig seizoen als kampioen zijn gepromoveerd naar de 2de klasse KNHB, hebben zij het dit jaar gepresteerd om in deze klasse weer kampioen te worden. Maar dat is nog niet genoeg vonden zij kennelijk, want in februari van dit jaar sloten zij ook het zaalhockeyseizoen als kampioenen af.

Dat is dus een dubbel kampioenschap: zaalhockeykampioen en het afgelopen weekend ook nog eens gekroond tot veldhockeykampioen 2014-2015. Een unieke prestatie die een oprechte felicitatie verdient!

MHC Bemmel MB3 Kampioen
Coaches Ronald Termeer (verscholen achter boeket) en Angela Tijssen tussen de dames van de MB3: Eva Thijs, Lise Overvelde, Floor Collaris, Britt Hofstede, Romy Termeer, Sam Kuster, Lonneke Hertog, Manouk Lindsen, Roos Reijnen, Janice Shahheidari, Rosa Soeterbroek, Elsa van den Berg en Joelle Rikken. Zittend: Lindi Meeuwsen, Tess Evers en Aafke van der Goot. © Lichtwicht Fotografie | Marijke Keijzer