Omroep Lingewaard

Vechtlust Jonge Kracht beloond met punt

In de wedstrijd Jonge Kracht – BVC ’12 liet de Kampioen zich gelden. Hoewel Jonge Kracht in de 3e minuut de 1-0 op het scorebord had moeten zetten, kwam door slecht verdedigen van Jonge Kracht en een overtreding van Giel Vermeulen, die met een rode kaart het veld daarna moest verlaten vanwege de overtreding op een doorgebroken speler, BVC ’12 in de 16e minuut op voorsprong. Het was Wahid Rashidi die de 0-1 op het bord liet zetten.
Daarna zijn er over en weer wat kansen en is het Mitch Janssen die door een hoekschop rechtstreeks de gelijkmaker scoorde, 1-1.
In de 39e minuut is het BVC ‘12 die weer de voorsprong nam toen Dyon Camero de 1 -2 maakte.
Dit was ook de ruststand. In de tweede helft bleef Jonge Kracht, ondanks een man minder, vechten om in ieder geval de gelijkmaker te kunnen maken.
Dit lukte, Luke Roelofs wist de verdiende 2-2 te maken.
Twee maal terugkomen van een achterstand met tien man geeft blijk van vechtlust en reden tot vertrouwen dat Jonge Kracht in de 3e klasse kan blijven.

Het wedstrijdverslag van uw vereniging op de website van Omroep Lingewaard? Neem dan contact met ons op via: info@omroeplingewaard.nl