Omroep Lingewaard

Video: “BEMMEL IN DE MODE” OP 9 APRIL 2017

Beleef Bemmel op z´n best! Dit wordt met recht weer een “echte belevenis” tijdens de modekoopzondag van 9 april 2017. Deze gezellige koopzondag biedt u als bezoeker o.a. twee professionele modeshows. Deze zullen om 13.00 uur en om 15.00 uur worden gehouden op de promenade midden in het centrum. Daar laten de deelnemende ondernemers met tientallen modellen zien wat er allemaal te koop is op het gebied van kleding, schoenen, haarmode, brillen en accessoires. Ook zullen tijdens de shows Goody Bags worden uitgedeeld. Natuurlijk zijn op deze dag de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. De Bemmelse ondernemers staan voor u klaar om u te inspireren en adviseren! Want lokaal shoppen is de nieuwe trend.

Daarnaast is er een voorjaarsmarkt, georganiseerd door Star Promotions. Met ongeveer 80 marktkramen zorgen zij voor een breed scala aan producten. Hiermee wordt het al ruime winkelaanbod van Bemmel aangevuld door diverse marktkooplui en hobbyisten. Bent u geïnteresseerd in het huren van een kraam mail dan naar [email protected] of bel naar 010 5243434.

Wilt u tijdens of na dit spektakel even uitrusten, onder het genot van een hapje en een drankje, dan is het goed vertoeven bij onze lokale horeca. Ook is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Het enige dat nog niet vast staat tijdens deze modekoopzondag is het weer.
Maar als Onze Lieve Heer wederom een Bemmelnaar is dan…. 😉

Bemmel is 9 april dus zeker in de Mode! U bent van harte welkom.