Omroep Lingewaard

Voor de 1e keer in Huissen “Struinen in de Tuinen”

HUISSEN – Op zondag 7-juli aanstaande hebben gastvrije stadsgenoten iets unieks voor u in petto: van singer-song-writers met een gouden strot in een stadstuin; een zinderend orkest in een zelf ontworpen tuin óf een optreden in onze nieuwe strandtent.

Loop de oprit op, open het hek en maak kennis met de trotse tuineigenaar. Na ontvangst met een kop koffie, thee of een drankje, zoek je een leuke plek op in de tuin; op het grasveld, in een lekkere stoel óf tussen de bomen. De artiest is er klaar voor; het optreden kan beginnen!

De artiesten spelen 3 maal een show van maximaal 30 minuten. Met het volgen van een door jou gekozen route, heb je de mogelijkheid om maar liefst 7 optreden bij te wonen!  Haasten hoeft niet; alle tuinen en optreden zijn op fietsafstand. Op www.struinenindetuinen.nl/huissen kun je je eigen route uitstippelen. Binnenkort ontvangt u de programmafolder op uw deurmat.

Datum: Zondag 7-juli a.s. van 12:00 tot 17:00 uur.

Struinen in de Tuinen is gratis te bezoeken.  Om het festival te kunnen blijven organiseren, zouden we het fijn vinden als u een vrijwillige bijdrage wilt doen in de aanwezige spaarpot die in elke tuin aanwezig is.

Ga samen met buren, vrienden of familieleden struinen! Ontdek de prachtige tuinen, de gastvrijheid van je buren én het regionale talent tijdens Struinen in de Tuinen 2019. Wij wensen u veel plezier!

Volg ons op facebook:com/struinenindetuinenhuissen

U vindt ook alle informatie op: www.struinenindetuinen.nl/huissen