Omroep Lingewaard

Vragenuurtje voor inwoners van de Zilverkamp 

Persbericht SWL Lingewaard

Sinds kort kunnen inwoners van de Zilverkamp terecht bij een vragenuurtje in het gebouw van basisschool ’t Holhuus. Het vragenuurtje wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Waardwonen. Bewoners kunnen er terecht met vragen over bijvoorbeeld de verduurzaming van de wijk, welzijn, activiteiten in de buurt of vrijwilligerswerk.

Marianne te Bokkel van SWL: “In de Zilverkamp werken we aan het bevorderen van saamhorigheid. Dit doen we door bijvoorbeeld samen met inwoners activiteiten op te zetten die aansluiten bij wensen van inwoners. Hebt u wensen of ideeën? Laat het horen. Ook ben ik benieuwd of er welzijnsvragen zijn waar inwoners van de Zilverkamp mee rond lopen en waar zij graag een antwoord op willen. Wellicht kan ik u verder helpen.”

Peter Spaan van Waardwonen vertelt: “De komende maanden werken we aan de verduurzaming van woningen in de Zilverkamp. Tijdens het vragenuurtje beantwoord ik vragen van bewoners. Ook voor andere vragen rondom uw woning of woonsituatie – bijvoorbeeld over een speciale aanpassing – kunt u aan mij stellen.”

Peter en Marianne: ”De koffie staat klaar, u bent van harte welkom! We helpen u graag!”

Vragenuurtje Zilverkamp
Iedere woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur  

IKC ‘t Holthuus, Ot en Sien pad 9 in de Zilverkamp