Omroep Lingewaard

Wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 weer geslaagd!

Zaterdag 21 december heeft weer de bekendmaking van de winnaars van het wensboomproject Kerstmarkt Bemmel 2019 plaatsgevonden. Onder grote belangstelling van hun familieleden werden de prijswinnaars bij de grote kerstboom op de Markt bekendgemaakt.

Daarna gingen in Het Wapen voor de prijswinnaars hun wensen grotendeels direct in vervulling. Ook dit jaar waren er weer veel speciale wensen. Van een bos bloemen voor een zieke of zorgzame oma tot een dagje Chimpie Champ voor 2 kinderen waarvan hun vader onlangs overleden was. Een knuffel voor een vriendin met recente hartproblemen en een verwenpakket voor een zieke opa. Ook de ouderen werden niet vergeten. Een musical-optreden en spelletjes doen bij de ouderen in het verzorgingshuis past ook prima in de kerstgedachte.

Dit alles is weer mogelijk gemaakt door Constantijn Coen Uitvaartverzorging, Notaris van Schaik, Derksen Financieel, Drukkerij Accuraat/Copyshop Bemmel, ProcesPartners, Finzie Bemmel, SNS Bank Bemmel en René Zaal violenbouw. 

U kunt ook nog steeds deelnemen aan de verkiezing van de Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel 2020. Ga hiervoor naar www.beleefbemmel.nl/winactie. U maakt hiermee kans op bonnen ter waarde van € 100,-.