Omroep Lingewaard

Winter bij Kinderdorp Doornenburg…

Van 13 t/m 17 augustus organiseert StiKiDo weer het kinderdorp in Doornenburg, op het terrein naast de speeltuin aan de Van Heekstraat. Dit is voor alle kinderen (vanaf 4 jaar) die op de basisschool zitten of er dit jaar vanaf gaan. Dit jaar is het thema winter.

Op maandag wordt het kinderdorpterrein veranderd in het dorp Skikido. De kinderen gaan aan de slag met het maken van hun eigen hutten. ‘s Avonds is er een kijkavond en is iedereen welkom om de hutten van de kinderen te bewonderen.

De dinsdag wordt gestart met een muzikale ochtend! ‘s Middags is er een vlaggenparade door Doornenburg met eigen gemaakte vlaggen.

Woensdag is er een groot festijn met luchtkussens.

Donderdag vermaakt iedereen zich de hele dag met verschillende spellen op het veld. Vrijdags is het groot feest in Skikido. De kinderen laten hun talenten zien door bijvoorbeeld te playbacken of dansen.

Op vrijdagavond sluiten we het kinderdorp af met een feestelijke rommelmarkt, loterij en met livemuziek met een gezellig terras, dit is vanaf 18.00 uur.

Inschrijven voor deze week kan op zaterdag 11 augustus vanaf 10:00 uur. Het inschrijfgeld is €6,- per kind. Er kunnen maximaal 5 kinderen door één persoon worden ingeschreven. De inschrijving geschiedt middels een inschrijfstrook welke te downloaden zal zijn op www.stikido.nl. Er is plaats voor 250 kinderen in Skikido.
Voor de begeleiding van de kinderen zijn we op zoek naar enthousiaste leid(st)ers van 15 jaar en ouder. Interesse? Stuur een mail met daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer naar [email protected].