Omroep Lingewaard

Workshops bij Theaterschool Theater&Zo

Deze vakantie gaat Theaterschool Theater&Zo op 3 woensdagen een leuke spel workshop organiseren voor alle kinderen van Lingewaard. Hopelijk kunnen we op deze manier toch iets leuks doen voor de kinderen nu bepaalde dingen niet door kunnen gaan. 

Zora de Leeuw organiseert 2 activiteiten voor 2 verschillende leeftijdsgroepen:

Kinderen van 4-6 jaar gaan gezellig op bezoek bij Bello de Beer. Maar hij is niet thuis. Samen gaan ze op avontuur om Bello te zoeken. Meedoen kan op 29 jul, 5 of 12 augustus van 9.00-12.00 uur.

Voor kinderen van 7 jaar en ouder organiseert Zora een Levend Cluedo spel. In een groot landhuis zitten 5 personen. Er wordt een moord gepleegd. Samen spelen de kinderen het spel om erachter te komen wie de moord heeft gepleegd.

De vakantie activiteit vind plaats in de Voormalige Aloisiusschool aan de Langekerkstraat 19 in Huissen. De activiteit voor kinderen van 4-6 jaar kost 15 euro. Levend Cluedo kost 20 euro.Meedoen kan op 29 juli, 5 of 12 augustus van 13.00-17.00 uur

Het gaat hierbij om 1 enkele activiteit die op drie dagen is gepland dus je hoeft niet alle drie de keren aanwezig te zijn

meer informatie of aanmelden via info@theaterschooltheaterenzo.nl