Omroep Lingewaard

Yoga, bootcamp, kidsmiddag, silent disco; BUITEN! 

Huissense strandzaak heeft volop (nieuwe) activiteiten 

Yoga, bootcamp, kidsmiddag, silent disco; BUITEN! 

HUISSENDeze periode mag dan komkommertijd genoemd worden, voor BUITEN! is het peentjes zweten. Want bij mooi weer is het gigadruk bij de strandzaak aan het Zwanebad. Maar als het rustig(er) is, leunen ze daar niet achterover (in een standstoel). 

Sterker nog, ze hebben volop nieuwe en diverse activiteiten ontplooid. Om te beginnen komende zondag: yoga. Want wat is er nou mooier dan de zondag in de buitenlucht op te starten? Met de schaduw van de bomen, de zon door de blaadjes, de vogels tjilpend en het geluid van golvend water op de achtergrond.
Dat vonden ze bij BUITEN! nou ook en hebben Carina Claassen gestrikt om deze rustgevende sessies als Yoga Teacher te begeleiden. In principe iedere zondagochtend vanaf 10.00 uur, mits goed weer. Meer info en/of aanmelden bij: info@bijcarina.nl. 

Wordt er tijdens yoga al bewogen, op de dinsdagavonden en zaterdagochtenden gaat het er heftiger aan toe. Want dan is het Bootcamp BUITEN! Onder de even vriendelijke als fanatieke leiding van Fitlifecoach Rik van der Sar, vanaf 20 augustus. Doe mee en geef je op via: Fitlifecoach.nl/bootcamp.

Spellenmiddag  

Niet alleen aan de volwassenen wordt gedacht. Want op zondag 18 augustus is  BUITEN!kinderen. Een spellenmiddag waarvoor kids vanaf 6 jaar en ouder al staan al te springen om mee te mogen doen. Met van 12.00 tot 16.00 uur onder meer watermeloen happen, hindernisbaan, buikschuiven en kanovaren. En uiteraard lekker eten en drinken. Opgeven via Debuitenpoort.nl/buiten-agenda.

En voor de wat oudere ‘kinderen’ (lees: 18+) is er zelfs een primeur. Op zaterdag 31 augustus is er vanaf 20.30 uur een Silent Disco, voor de eerste keer in Huissen. Ofwel dansen op diverse soorten muziek maar dan met koptelefoon op. Met onder meer dj’s Evie en Kinki Sminki. 

Volop nieuwe activiteiten dus bij BUITEN! en er zit nog meer in het vat (wellicht comedy, quiz en bios). En iedere vrijdag is er al BUITEN!werktijd, de vrijmibo met dj en op zaterdag akoestische zangsessies. Kom naar BUITEN!   

Fotobijschrift: Beeld van BUITEN! vanaf het water/Zwanebad. De strandzaak heeft volop nieuwe activiteiten en is ook voor tal van (feestelijke) gelegenheden te boeken (Foto: Benno Arends)
Fitlifecoach Rik van der Sar
Carina Claassen, Yoga Teacher.