Omroep Lingewaard

Zondag 1 juli: Huissense toppers live …

Ook Bemmelse band bij Back to the Music bij De Buitenpoort

Komende zondag treden de Huissense toppers MILO en Flashback op tijdens Back to the Music bij De Buitenpoort in Huissen. De eerste trapt af en de tweede sluit af. Het heerlijke tussendoortje heet New Sensation, uit Bemmel. Al vanaf 13.00 uur verwelkomt De Buitenpoort de fans van de betere pop en rock op het overdekte, grote terras!

De Buitenpoort is er trots op dat het MILO heeft weten te strikken. De band is vernoemd naar de uit Huissen afkomstige Milo Groenhuijsen (foto). Singer-songwriter en voorman van de band die landelijk aan de weg timmert. En onlangs afgestudeerd aan de Artez Conservatorium in Zwolle. Hij c.q. zijn band bracht recent nog een album uit; No Man’s Land. Vol met stevige, melodieuze en persoonlijke popnummers. Check Youtube maar eens. MILO trapt Back to the Music af, dus wees er op tijd bij (13.00 uur!) om dit nieuwe poptalent te zien en te horen.

En er komen nog meer toppers uit Huissen; Flashback! De gearriveerde maar nog steeds hongerige muzikanten van de bekendste en langst bestaande band uit het stadje van plezier sluiten af bij de Buitenpoort. Lekker swingen en meezingen op lekkerste rock- en pophits van onder meer Beatles, Stones, Eagles, Chuck Berry en Status Quo en ook recente pareltjes, waarvan sommige zelfs Nederlandstalig.

 Drie bands voor noppes

Het heerlijke tussendoortje heet New Sensation en komt uit Bemmel. Maar doet absoluut niet onder voor de Huissense toppers. Ze speelden al menig feestzaal en kermistent in de wijde omtrek plat. Deze zeskoppige band met de blonde zangeres met superstrot zweept het publiek op en verovert harten met de lekkerste covers van onder meer Golden Earring, Kings of Leon, James Bay, Go Back to the Zoo, Lenny Kravitz, The Cult en U2. Ook de laatste hits worden niet geschuwd.

Drie bands live dus bij Back to the Music bij De Buitenpoort, en dat voor noppes! Wij zeggen: ‘Graag tot ziens en alvast veel plezier!’

New Sensation, zeskoppige pop- en rockband uit Bemmel die met de twee Huissense toppers Milo en Flashback gaan knallen Back to the Music bij De Buitenpoort. 
Flashback.
MILO.