Omroep Lingewaard

Zumba Marathon voor ALS in Angeren…

Persbericht

Zumba Marathon voor ALS in Angeren…
Iedere 90 minuten krijgt wereldwijd iemand de diagnose ALS. In Nederland zijn er ongeveer 9 tot 11 patiënten per 100.000 mensen. Wekelijks komen er ongeveer 10 nieuwe patiënten bij.
Het relatief kleine aantal patiënten maakt dat de onderzoeksbudgetten van de farmaceutische industrie en de overheid nihil zijn.
Hier gaan Gabi Knuiman en Mirella van Egdom een handje mee helpen!

Op 23 februari 2019 wordt er door deze 2 instructeurs een Zumba Marathon georganiseerd in het Kulturhus in Angeren waarbij de winst gedoneerd wordt aan Stichting ALS Nederland. Iedereen die van dansen houdt, of Stichting ALS wilt steunen is van harte welkom!

Op het programma staat 2 keer een les van anderhalf uur met daartussen 30 minuten pauze. Iedereen die een ticket koopt, krijgt op 23 februari een polsbandje waarmee je toegang hebt tot de zaal waarin de marathon zal plaatsvinden. Met dit bandje kan je de zaal vrij in- en uit lopen. Dus het staat iedereen vrij om zo vaak pauze te nemen als je wilt.
Daarnaast worden wij gesteund door meerdere winkeliers en bedrijven uit Lingewaard, zij hebben kadobonnen of pakketten samengesteld die op 23 februari verloot zullen worden.
Heel veel dank aan Huisman Sport, Libelle, Slagerij Mom, Sushi Huissen, Opticien Polman, Hebbes en La Differenza!

Voor meer informatie of de link naar het inschrijfformulier, ga naar het evenement op Facebook (Zumbathon Gabi&Mirella voor ALS) of stuur een e-mail naar [email protected]om.