112Lingewaard

Gewonden en flinke file na ernstig ongeval A325 bij Ressen

RESSEN – Een ernstig ongeluk op de A325 ter hoogte van knooppunt Ressen heeft donderdagavond voor lange files gezorgd. Ook raakte er minimaal een persoon ernstig gewond. Het ongeval gebeurde rond 18:15 uur tussen de Ovatonde en het klaverblad van knooppunt Ressen. Een automobilist komende vanuit Arnhem schoot door nog onbekende reden door de middenberm […]

Lees verder op de website van 112Lingewaard: Gewonden en flinke file na ernstig ongeval A325 bij Ressen

Het bericht Gewonden en flinke file na ernstig ongeval A325 bij Ressen verscheen eerst op 112Lingewaard.

Auto knalt op geparkeerde auto en rijdt door

BEMMEL – In de nacht van vrijdag 20 oktober ’17 op zaterdag 21 oktober ’17 heeft een auto fikse schade opgelopen aan de Klappenburgstraat in Bemmel. Een auto is daar omstreeks 02:30 uur tegen een geparkeerde auto gebotst.  Nadat de auto tegen een geparkeerde auto is gebotst is de bestuurder doorgereden zonder zich bekend te […]

Lees verder op de website van 112Lingewaard: Auto knalt op geparkeerde auto en rijdt door

Het bericht Auto knalt op geparkeerde auto en rijdt door verscheen eerst op 112Lingewaard.

Meer 112Lingewaard nieuws

Deze pagina is een samenwerking met 112Lingewaard.nl

112Lingewaard is een initiatief van een groep enthousiaste fotografen die aan 112 nieuwsgaring binnen de gemeente Lingewaard doet. Daarbij is het belangrijkste doel: het goed in beeld brengen van het incident met het respect voor de privacy van de slachtoffers voorop.

Daarnaast verlenen de fotografen eerste hulp als de hulpdiensten later arriveren; daarom zijn zij allen in het bezit van een EHBO-diploma en hebben enkelen ook een AED-certificaat. De AED-gecertificeerden hebben meerdere malen assistentie verleend bij reanimatie.

112Lingewaard werkt nauw samen met de hulpdiensten. Bij de foto´s die gepubliceerd zijn door 112Lingewaard worden slachtoffers, betrokkenen, kentekens van voertuigen en reclame-uitingen onzichtbaar gemaakt.

112Lingewaard staat voor een objectieve berichtgeving met respect voor alle betrokkenen!