112Lingewaard

Auto knalt op boom in Bemmel

BEMMEL – Woensdagavond 6 september is omstreeks 21:45 uur een auto frontaal op een boom geklapt op de Lingewal ter hoogte van het kruispunt met de Heuvelsestraat. Voor het eenzijdige ongeval werden meerdere ambulances en de brandweer van Bemmel en Arnhem opgeroepen. Over de toedracht is nog niks bekend. Hoe het gaat met de inzittende(n) […]

Lees verder op de website van 112Lingewaard: Auto knalt op boom in Bemmel

Het bericht Auto knalt op boom in Bemmel verscheen eerst op 112Lingewaard.

Coniferenhaag gaat in vlammen op

BEMMEL – In de nacht van donderdag op vrijdag 1 september omstreeks 01:55 uur kwam er een melding van een buitenbrand aan de Meidoornstraat in Bemmel. Een man die iets verderop woont en volgens eigen zeggen net thuis kwam, merkte het vuur op en begon te schreeuwen voor hulp. Door het geschreeuw zijn de buurtbewoners […]

Lees verder op de website van 112Lingewaard: Coniferenhaag gaat in vlammen op

Het bericht Coniferenhaag gaat in vlammen op verscheen eerst op 112Lingewaard.

Meer 112Lingewaard nieuws

Deze pagina is een samenwerking met 112Lingewaard.nl

112Lingewaard is een initiatief van een groep enthousiaste fotografen die aan 112 nieuwsgaring binnen de gemeente Lingewaard doet. Daarbij is het belangrijkste doel: het goed in beeld brengen van het incident met het respect voor de privacy van de slachtoffers voorop.

Daarnaast verlenen de fotografen eerste hulp als de hulpdiensten later arriveren; daarom zijn zij allen in het bezit van een EHBO-diploma en hebben enkelen ook een AED-certificaat. De AED-gecertificeerden hebben meerdere malen assistentie verleend bij reanimatie.

112Lingewaard werkt nauw samen met de hulpdiensten. Bij de foto´s die gepubliceerd zijn door 112Lingewaard worden slachtoffers, betrokkenen, kentekens van voertuigen en reclame-uitingen onzichtbaar gemaakt.

112Lingewaard staat voor een objectieve berichtgeving met respect voor alle betrokkenen!