112Lingewaard

Postcommandant van den Brink neemt afscheid na 36 jaar

HUISSEN – Zaterdagmiddag heeft brandweer Huissen afscheid genomen van postcommadant Piet van den Brink van brandweer Huissen. Na 36 jaar vond Piet dat het tijd was om het stokje door te geven aan een jonger iemand. Marc Persoon (39) zal hem opvolgen. Vanaf de kazerne aan het kampstuk in Huissen vertrokken alle brandweervoertuigen richting het […]

Lees verder op de website van 112Lingewaard: Postcommandant van den Brink neemt afscheid na 36 jaar

Het bericht Postcommandant van den Brink neemt afscheid na 36 jaar verscheen eerst op 112Lingewaard.

Zwaan zit vast in rietveld park Lingezegen

BEMMEL – Vrijdagavond is een zwaan verstrikt geraakt in een rietveld in aanbouw aan het Frontlijnpad in Bemmel. De dierenambulance kwam als eerste ter plaatse, echter had deze niet genoeg middelen om erbij te komen. De brandweer van Elst kwam met gepaste spoed ter plaatse om de helpende hand te bieden. Echter konden zij ook niks, […]

Lees verder op de website van 112Lingewaard: Zwaan zit vast in rietveld park Lingezegen

Het bericht Zwaan zit vast in rietveld park Lingezegen verscheen eerst op 112Lingewaard.

Meer 112Lingewaard nieuws

Deze pagina is een samenwerking met 112Lingewaard.nl

112Lingewaard is een initiatief van een groep enthousiaste fotografen die aan 112 nieuwsgaring binnen de gemeente Lingewaard doet. Daarbij is het belangrijkste doel: het goed in beeld brengen van het incident met het respect voor de privacy van de slachtoffers voorop.

Daarnaast verlenen de fotografen eerste hulp als de hulpdiensten later arriveren; daarom zijn zij allen in het bezit van een EHBO-diploma en hebben enkelen ook een AED-certificaat. De AED-gecertificeerden hebben meerdere malen assistentie verleend bij reanimatie.

112Lingewaard werkt nauw samen met de hulpdiensten. Bij de foto´s die gepubliceerd zijn door 112Lingewaard worden slachtoffers, betrokkenen, kentekens van voertuigen en reclame-uitingen onzichtbaar gemaakt.

112Lingewaard staat voor een objectieve berichtgeving met respect voor alle betrokkenen!