Omroep Lingewaard
112Lingewaard

112Lingewaard

[vc_row][vc_column][td_block_big_grid_8 category_id=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][td_block_3 custom_title=”” category_id=”30″ limit=”6″][td_block_ad_box spot_id=”custom_ad_3″][td_block_9 custom_title=”Meer 112Lingewaard nieuws” header_color=”#8224e3″ separator=”” category_id=”30″ limit=”6″ td_filter_default_txt=”Alles” ajax_pagination=”next_prev” tdc_css=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Deze pagina is een samenwerking met 112Lingewaard.nl

112Lingewaard is een initiatief van een groep enthousiaste fotografen die aan 112 nieuwsgaring binnen de gemeente Lingewaard doet. Daarbij is het belangrijkste doel: het goed in beeld brengen van het incident met het respect voor de privacy van de slachtoffers voorop.

Daarnaast verlenen de fotografen eerste hulp als de hulpdiensten later arriveren; daarom zijn zij allen in het bezit van een EHBO-diploma en hebben enkelen ook een AED-certificaat. De AED-gecertificeerden hebben meerdere malen assistentie verleend bij reanimatie.

112Lingewaard werkt nauw samen met de hulpdiensten. Bij de foto´s die gepubliceerd zijn door 112Lingewaard worden slachtoffers, betrokkenen, kentekens van voertuigen en reclame-uitingen onzichtbaar gemaakt.

112Lingewaard staat voor een objectieve berichtgeving met respect voor alle betrokkenen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]