Omroep Lingewaard

Voorjaarstrainingen voor beginnende wielrenners …

Voorjaarstrainingen voor beginnende wielrenners

Ieder jaar organiseert toer- en wielervereniging ’t Verzetje uit Bemmel in de maand maart een aantal voorjaarstrainingen voor beginnende wielrenners. Tijdens deze trainingen wordt in kleine groepen, onder begeleiding van een ervaren trainer, ingegaan op de basisbeginselen van het wielrennen. De trainingen bestaan uit kleine oefeningen waarbij aandacht besteed wordt aan het veilig kunnen en durven rijden in een groep, de positie op en de beheersing van de fiets, bochtentechniek, souplesse, kracht en duurvermogen. Klimmen en dalen komen ook aan bod. Alle tips die je krijgt, kun je gebruiken in je eigen trainingen en vergroten daarmee ook je fietsplezier. Een mooie start van het nieuwe wielerseizoen op de weg!

 De trainingen vinden plaats op zondagochtend 11, 18 en 25 maart in Bemmel. Ben je geïnteresseerd in deze trainingen, ga naar de website www.twctverzetje.nl en schrijf je in!

Indien je nog wat informatie zou willen ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected] en je ontvangt alle benodigde informatie.

Deelname aan de trainingen is gratis.