Omroep Lingewaard

Doe mee met de derde editie Looveldenloop!

Op woensdag 19 juni wordt de derde editie van de Looveldenloop georganiseerd. Een hardloopevenement voor basisschoolkinderen in de wijk Loovelden en omstreken. Er wordt tussen 15.00 en 17.30 uur in verschillende leeftijdscategorieën gelopen. 

De Looveldenloop is vrij toegankelijk voor kinderen van de basisschool en vindt plaats in het parkje aan de Keizersallee, schuin tegenover IKC Binnenstebuiten. Afhankelijk van de leeftijd lopen zij één, twee of drie rondes van 500m. Kinderen komen door dit evenement op een leuke manier in contact met bewegen, gezondheid en voeding. Naast het hardlopen vinden er verschillende activiteiten plaats, dus ook voor toeschouwers is er wat te doen. 

Inschrijven kan door te mailen naar looveldenloop@gmail.com met de volgende gegevens: naam, leeftijd, school en groep. Dit jaar kunnen er max. 200 leerlingen meedoen, dus schrijf je snel in! 

De Looveldenloop is een samenwerking tussen Medisch Centrum Loovelden, IKC Binnenstebuiten, hardloopvereniging Pheidippides, RKHVV, en de SWL sport- & cultuurcoach. 

Voor meer informatie zie ook https://mcl.praktijkinfo.nl/.