Omroep Lingewaard

Autobrand in Huissen, politie start onderzoek

HUISSEN – Zondag op maandagnacht heeft er een voertuigbrand plaats gevonden in Huissen. Dit gebeurde aan de Brandenburg, hierbij is een geparkeerde auto voor een woning verwoest door de brand. Harde knal De brand werd omstreeks tien voor half één ontdekt na een harde knal. Door de knal werden meerdere buurtbewoners wakker. Toen zij de […]

Het bericht Autobrand in Huissen, politie start onderzoek verscheen eerst op 112Lingewaard.

HUISSEN – Zondag op maandagnacht heeft er een voertuigbrand plaats gevonden in Huissen. Dit gebeurde aan de Brandenburg, hierbij is een geparkeerde auto voor een woning verwoest door de brand.

Harde knal
De brand werd omstreeks tien voor half één ontdekt na een harde knal. Door de knal werden meerdere buurtbewoners wakker. Toen zij de vlammen zagen hebben ze direct de hulpdiensten gealarmeerd. Met een poederblusser en tuinslang van een buurtbewoner werden de eerste vlammen gedoofd. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand helemaal geblust.

Onderzoek
De politie start een onderzoek naar de autobrand. Dit omdat er een knal gehoord is door de buurtbewoners en even voordat de brandmelding binnenkwam waren er twee jongemannen op een scooter, die gevraagd hadden waar de Brandenburg was, aan een man die zijn hond aan het uitlaten was. De technische recherche gaat onderzoek doen op de auto.


Het bericht Autobrand in Huissen, politie start onderzoek verscheen eerst op 112Lingewaard.