Omroep Lingewaard

Bemmel in de mode 2018…

Op zondag 15 april schijnt het lentezonnetje in Bemmel. Althans dat hopen de ondernemers. Want dan staat de jaarlijkse voorjaarskoopzondag met o.a. twee modeshows op het programma. Er zullen twee shows zijn op de catwalk waarvan één om 13.00 uur en één om 15.00 uur. Dit op de Promenade in het centrum van Bemmel.

De nieuwste modetrends op het gebied van kleding, schoenen, accessoires en kapsels worden dan geshowd. Natuurlijk zijn op die dag van 12.00 tot 17.00 uur de winkels geopend, zodat alle fashionato´s en fashionata´s hun zomergarderobe bij elkaar kunnen shoppen. Want per slot van rekening bepaalt u zelf wat de nieuwe modetrend wordt. ´´In de mode zijn´´ betekent dat een “verschijnsel” op een bepaald moment aantrekkelijk wordt gevonden. De Bemmelse ondernemers staan te popelen om dat “verschijnsel” zo aantrekkelijk mogelijk te laten zien. In het centrum staat die dag ook een traditionele voorjaarsmarkt met een gevarieerd aanbod. Deze wordt georganiseerd door Star Promotions. Interesse in een kraam?

Stuur een mail naar info@starpromotions.nl  voor meer informatie. Ook de inwendige mens komt niks te kort. Misschien dat we daarmee nog wel verrassend uit de hoek kunnen komen. Er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt, zodat het u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Vind u het aantrekkelijk genoeg om te komen?
Tot ziens dus op 15 April. Groeten van de ondernemers van Bemmel.