Omroep Lingewaard

Erop Of Eronder Voor Lekdetec.nl vanavond!

Nu Lekdetec.nl de stand in de serie afgelopen zaterdag op 2-2 heeft gebracht, keert de serie terug naar Bemmel voor de allesbeslissende vijfde wedstrijd. De vorm van de dag zal zeer belangrijk zijn bij twee teams die beiden niet bepaald stabiel hebben gespeeld in de vier voorafgaande wedstrijden. Het is dan ook zinloos om een voorspelling te doen, maar spannend zal het zonder meer worden.
Een volle Bongerd kon daarbij wel eens de doorslaggevende factor gaan worden. Ondanks dat de ongeslagen thuisstatus van Lekdetec.nl door het CTO is beëindigd, levert een wedstrijd in de Bongerd toch een onmiskenbaar thuisvoordeel op voor de Bemmelse ploeg.

Daarom willen we iedereen oproepen om naar de wedstrijd te komen kijken om onze meiden naar de overwinning te schreeuwen zodat ze zich daarmee plaatsen voor de finalereeks om het kampioenschap. Wat al wel zeker is, is de tegenstander in die finale: Loon Lions Landsmeer heeft regerend kampioen Lintex-Binnenland/Rotterdam met 3-1 verslagen in de andere halve finale en wacht met spanning op de afloop in Bemmel. Aanvang wedstrijd 20.30 uur. Entree €2