Omroep Lingewaard

Een gekleurd snoepfestijn bij de Wonka fabriek van Kleine Kees…

Drukte in het dorp, er komt rook uit de fabriek van Willy Wonka! Vijf gelukkige vinders van de gouden toegangskaarten mogen de fabriek van Willy Wonka komen bezoeken! Naast de dikke Agatha Smul, de brutale Mike Tevee, de verwende Veruca Renz en de opstandige Violet Beaurevoire mag ook Charlie samen met zijn opa Jakob de fabriek bezoeken. Het wordt een heel bijzonder bezoek, waarbij de kinderen stuk voor stuk lijken te verdwijnen. Is meneer Wonka wel te vertrouwen? Wat willen die Oempa Loempa’s toch? En wat heeft die nare concurrent Smakmeer hier te zoeken?
Het o zo zoete verhaal met een pikant speklaagje komt in april naar Theater Kees! Dertig enthousiaste kinderen in de leeftijd 8 t/m 16 jaar zijn alweer maanden aan het repeteren om u de voorstelling van het jaar te bezorgen! Kindertheater Kleine Kees lijkt zich dit jaar weer te overtreffen qua kleding, grime, decor, zang, dans en spel.
We willen nog niet teveel verklappen maar denk aan een supercoole en goedgevulde snoepkraam, een ware chocoladewereld, dikke kinderen, paarse kinderen, knotsgekke Kakeltoes en natuurlijk de Oempa Loempa’s!

Loopt het water je al in de mond en ben je nieuwsgierig? Kom dan kijken naar Charlie en de chocolade fabriek!
Speeldata 15, 17, 22, 23, 24, 25, 26 en 29 april 2017.
Meer info en kaartjes reserveren: www.kleine-kees.nl