Omroep Lingewaard

Gerrit Jeurissen Award 2017: win € 3.000 voor initiatief in Huissen…

Heeft jouw vereniging of stichting een goed idee, maar ontbreken de financiële middelen nog? Dien dan nu een aanvraag in voor de Gerrit Jeurissen Award 2017. De drie beste initiatieven ontvangen een bedrag van € 3.000 (1e prijs), € 1.500 (2e prijs) of € 500 (3e prijs). Daarnaast wordt er een publieksprijs van € 250 beschikbaar gesteld door ONS Accountants en Belastingadviseurs.

Kan jouw vereniging of stichting nog wel wat financiële hulp gebruiken? Graag helpen wij jouw initiatief op weg. Je kunt een aanvraag indienen op het gebied van kunst, cultuur, sport, natuur of maatschappelijk welzijn in Huissen. Zo won in 2016 het Dominicanenklooster in Huissen een donatie van € 3.000 voor het realiseren van inspiratiedagen voor mantelzorgers en mantelzorggezinnen.
Het Lingewaards Mannenkoor won de tweede prijs én de publieksprijs voor nieuwe koorkostuums. De derde prijs ging naar Stichting Vrienden van Huissen voor de bouw van een multifunctioneel concertgebouw op het marktplein in Huissen.

Aanvraag indienen?
Graag ontvangen wij jouw aanvraag uiterlijk vóór 15 maart 2017. De uitreiking van de Award zal plaatsvinden op donderdagavond 20 april 2017 in Zalencentrum de Valom in Huissen.  De genomineerde prijswinnaars dienen tijdens de uitreiking een korte publieke presentatie te geven.

Over de Gerrit Jeurissen Award
De Gerrit Jeurissen Award is een initiatief van Stichting Gerrit Jeurissen Fonds. Deze award wordt vanaf 2014 jaarlijks toegekend aan initiatieven met een sociale en/of ideële strekking ten behoeve van het algemeen maatschappelijk belang in Huissen. De stichting is opgericht door wijlen Gerrit Jeurissen. Hij startte in 1977 een belastingadvieskantoor in Huissen, dat tegenwoordig nog steeds bestaat onder de naam ONS Accountants en Belastingadviseurs. Meer informatie over de voorwaarden voor deelname en de aanvraagprocedure lees je via www.gerritjeurissenfonds.nl.