Omroep Lingewaard

GO! helpt kinderen in Lingewaard Gezond Onderweg…

Door de verleiding van de digitale wereld waarin we leven. De tijd die kinderen doorbrengen met hun smartphone, tablets en gamen. Hebben kinderen meer kans op overgewicht en obesitas. Zij hebben een inactievere leefstijl dan vroeger. Daarbij is er een enorme keus aan (geprepareerd) voedsel en wordt het daarmee  lastig om een gezonde keuze te maken.

GO! is een afkorting van Gezond Onderweg en eind 2018 in Lingewaard van start gegaan. Kinderen van 0 -18 jaar die problemen hebben met overgewicht of obesitas kunnen zich aanmelden. Ze worden twee jaar lang (gratis) gecoacht om zichzelf een gezonde leefstijl aan te leren. Inmiddels zijn er 21 kinderen die het traject gestart zijn, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers. 

Durf jij de stap te nemen om je leefstijl en voeding te veranderen of ken jij een kind of jongere die hier baat bij kan hebben? Neem contact op Met Joyce Degen (voor Bemmel, Haalderen, Gendt, Doornenburg):  joycedegen@go-nl.nl, 06-48783068 en Joke Wieleman (Huissen & Angeren): joke@go-nl.nl, 06-44210847

Samen kijken we wat GO! voor jou kan betekenen en gaan we aan de slag. We gaan het niet alleen over voeding en bewegen hebben, maar bijvoorbeeld ook over ontspanning en slaap. Kortom allerlei factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij beter in je vel komt te zitten!

Geef je nu op en GO!