Omroep Lingewaard

Hoe mooi is Lingewaard ! Deel uw foto’s en laat anderen meegenieten! …

En dan loop je op een koude en mistige zaterdagmorgen met jouw hond door de dreven van ons mooie Lingewaard en dan raak je aan de praat met een andere hondenbezitter die tegen je zegt: “Schitterend zo, die mist en nevel, ik heb er een paar mooie foto’s van gemaakt”.

Ik stelde mij voor als vrijwilliger bij omroep Lingewaard en vroeg haar: “Zou u deze foto’s met de omroep willen delen, zodat ook meer mensen van uw mooie plaatjes kunnen genieten?” En deze mevrouw gaf een volmondig “Ja” en zie hier het resultaat. Waarvoor onze dank!

Ik ben er van overtuigd dat er in Lingewaard nog zoveel mooie plekjes zijn en er zoveel mooie foto’s worden of zijn gemaakt dat je die eigenlijk niet mag onthouden aan anderen.

Of je nu talent hebt of niet, of je foto’s nu perfect zijn of niet, laat ook een ander van uw ongekende creativiteit genieten.

Stuur uw mooie plaatjes van plekken in onze gemeente op naar [email protected].

Wij plaatsen uw foto op onze Facebook pagina en/of op onze website.

Ik ben erg benieuwd naar uw reactie en zou het schitterend vinden als wij op deze manier onze mooie kernen binnen de gemeente onder de aandacht van een breed publiek kunnen brengen.

Hans Kleefman

Redactie Omroep Lingewaard

De foto’s zijn gemaakt door mevrouw Dorien van Kesteren uit Huissen.
Dank voor uw inzending.
img_20161203_094140