Omroep Lingewaard

Huissen bij kaarslicht 2019

Persbericht Ondernemersvereniging Huissen

Komende zaterdag alweer de 14e editie van Huissen bij Kaarslicht.
Een gezellige kerstmarkt in het centrum, verlicht met heel veel kaarsjes, optredens door allerlei zangkoren en veel diverse muzikanten. Ook een avond om te shoppen of te genieten van de vele horeca die het ‘Bourgondische’ Huissen biedt.
 Sfeer en gezelligheid overal. Talloze bezoekers uit de wijde omtrek weten het op deze zaterdagavond feeëriek verlichte Huissen dan ook al jaren prima te vinden
. 

Deze keer wil de Ondernemersvereniging die “Huissen bij kaarslicht” organiseert het geheel een tandje hoger tillen. Door het (gedeeltelijk) gebruiken van andere, mooiere kramen op diverse plekken krijgt het geheel een 2.0 uitstraling. Op de Markt is de organisatie begonnen met het opzetten van een klein ‘food’ plein waar diverse ondernemers uit Huissen hun “spijzen” kunnen aanprijzen, waar ieder van kan genieten. 

Vanaf 16.00 uur worden de Langestraat, Vierakkerstraat, Markt, Lange Kerkstraat en het Raadhuisplein gevuld met diverse ‘kerstkramen’ waar iedereen keur aan kerstartikelen kan bewonderen en natuurlijk ook aanschaffen. Om 18.00 uur wordt “Huissen bij kaarslicht” officieel geopend door wethouder Theo Janssen, waarna op het Odeon optredens van Dansatelier Lingewaard en diverse artiesten zullen plaatsvinden, deze optredens zullen duren tot 21.00 uur. Door de straten heen en op verschillende locaties in het centrum zullen tevens diverse muziek gezelschappen ‘acte de presence’ geven.
Kijk voor het volledige programma op de facebook pagina van de Ondernemersvereniging ‘Geniet van Heerlijk Huissen.

Ook tot 21.00 uur zijn de winkels geopend. Na deze tijd kan ieder nog steeds blijven genieten van de vele horeca gelegenheden.

De ondernemers uit Huissen heten u weer van harte welkom op deze sfeervolle editie van ‘Huissen bij kaarslicht ‘.

Foto: © Dave Zuring Fotografie