Omroep Lingewaard

INLOOPREPETITIEAVOND FAMILIEPRODUCTIE…

De familieproductie van Theatergroep Koperen Kees start op dinsdag 2 mei 2017 met een inlooprepetitie. De nieuwe regisseur Florian Slangen zal tijdens deze inloopavond vertellen over zijn manier van regisseren en samen met de spelers en geïnteresseerden de vloer op gaan. De familievoorstelling zal in december 2017/januari 2018 worden gespeeld.

Belangstellenden die als vrijwilliger hun steentje willen bijdragen aan de voorstellingen van Koperen Kees, zijn eveneens van harte welkom tijdens deze open repetitieavond. Zij krijgen een eerste indruk van de productie waaraan zij kunnen meewerken en wie de mensen zijn achter de vereniging.
Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld meehelpen met het bouwen en schilderen van de kleurrijke decors of het maken van kostuums. Ook voor theatertechniek, grime, promotie en organisatorische zaken zoeken wij enthousiaste leden en vrijwilligers. En voor de volledigheid: meespelen is zeker geen verplichting!

Voor de inloopavond is aanmelding vooraf niet nodig. De deuren van Theater Kees, Kampstuk 23 in Huissen zijn vanaf 20.00 uur voor iedereen geopend en wij verzorgen graag een kop koffie of thee. De avond duurt tot 22.00 uur.