Omroep Lingewaard

Jonge Kracht G-voetbal: programma komend weekeinde

Weer staat er een nieuw voetbalweekeinde voor de deur. Dat betekent ook dat de drie G-teams van Jonge Kracht weer heerlijk de groene weide in gaan om te voetballen.

De G1 speelt een thuiswedstrijd tegen Eendracht Arnhem G1. Deze wedstrijd begint om 13.00 uur op sportpark Schalkshof. Onder leiding van scheidrechter Jan Willemsen zullen de boys en meisje proberen, om er een goed resultaat neer te zetten. Blijven de punten in Huissen of gaan ze mee naar Arnhem. We zullen het zien. Ook de G3 speelt thuis maar zij hebben als tegenstander Hatert G2 uit Nijmegen Dat plezier bovenaan staat is een must…. maar stiekem hopen we toch ook dat de punten in Huissen blijven. Ben Stellaard zal deze wedstrijd in goed banen leiden. Kom zaterdag naar sportpark Schalkshof aan de Bloemstraat en moedig onze jongens en meisjes aan. Beide wedstrijden beginnen om 13.00 uur.

Ge G2 gaat op bezoek in Nijmegen en zij spelen tegen Hatert G1. Zal dit team, die vorige week de finale van de KNVB beker wist te behalen ook hier zijn mannetje staan?…..Voor alle drie de G-teams geldt…veel succes!!!!

Tekst: VV Jonge Kracht

Berichten van uw vereniging op Omroep Lingewaard? Mail deze naar: info@omroeplingewaard.nl