Omroep Lingewaard

Kasteel zoekt vrijwilligers…

Vrijwilligerswerk bij Kasteel Doornenburg is leuk ! Daar zijn de vele vrijwilligers van kasteel het samen over eens. De ambitie is om gasten op het kasteel een prettig verblijf te bezorgen, tijdens hun rondleiding, kinderfeestje, feest of partij. Gezien de diverse activiteiten zijn we zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Het kasteel zoekt uitbreiding in verschillende functies. Zoals gidsen die rondleidingen verzorgen. Vooral bij gidsen voor schoolgroepen is versterking gewenst. Daarbij is het van belang dat je omgaan met kinderen leuk vindt. Het kasteel biedt nieuwe gidsen een interne gidsenopleiding aan.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Om dit te versterken zoekt het kasteel vrijwilligers voor de functie van gastheer/vrouw. In die functie mag je bezoekers verwelkomen en wegwijs maken op het middeleeuwse kasteel dat nog steeds tot de verbeelding spreekt door de tv-jeugdserie Floris.

Kasteel Doornenburg heeft een gezellig en betrokken team vrijwilligers met een kasteelhart op de juiste plaats.

Wie belangstelling heeft voor deze functies of overig vrijwilligerswerk kan contact opnemen met Marieke Peperkamp, coördinator gidsengroep: [email protected]