Omroep Lingewaard

Kerstmarkt in Bemmel weer succesvol verlopen!

 

Ondanks het slechte weer van zondagmorgen 8 december met veel regen en wind, kan de organisatie van de kerstmarkt in Bemmel toch terugkijken op een geslaagd evenement.  Het concept van de overdekte schaatsbaan met gratis schaatsen voor de kinderen is door alle bezoekers zeer positief ontvangen.
Verspreid over drie dagen hebben zo’n 500 kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.
De meest gehoorde reactie was: “Waarom staat de baan er maar drie dagen”.
Zondag tijdens de kerstmarkt was er voor jong en oud van alles te beleven. Natuurlijk zijn de vele kramen, de koren en de wensboom vaste onderdelen van het evenement. Daarnaast reed er voor het eerst een kersttreintje, waren er leuke kinderattractie en dansdemonstraties. Ook de figuranten in Dickensstijl en het historische draaiorgeltje zorgden voor een echte kerstsfeer. De kunstexpositie “Kunst in het Kasteel” is twee dagen goed bezocht. Al met al kunnen zowel de organisatie als de ondernemers terugkijken op een succesvol evenement.

Een bijzonder woord van dank aan de vele sponsoren, de vrijwilligers van de Scouting, het Oerkind, de Geintrappers en de kerstmarktorganisatie is zeer op zijn plaats. Zonder deze bijdrage en inzet is het onmogelijk om een evenement van deze omvang te organiseren.

Denkt u ook nog even aan de verkiezing van de Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel 2020. Ga naar www.beleefbemmel.nl/winactie en breng u stem uit.

De ondernemers van Bemmel wensen u in ieder geval fijne feestdagen en een voorspoedig 2020 toe.