Omroep Lingewaard

Koffie ochtend in de Kuul op de Zilverkamp!

Donderdag 6 december, van 10 tot 12 uur aanstaande is er alweer de laatste koffie-ochtend in 2018 voor en door bewoners van de Zilverkamp. De koffie ochtend wordt gehouden in de Kuul, Wagenweg 12e in Huissen.

Je wordt van harte welkom geheten samen om een kopje koffie/thee te drinken en omdat het de laatste keer is voor het nieuwe jaar een klein hapje te eten. De koffie ochtend is natuurlijk vooral een gezellig samenkomen. De ochtend wordt daarom om 10.20 uur ingeluid met muzikale kerst-verrassingsact, op de keyboard begeleid door Juliette Renaud.

Op deze laatste koffieochtend van 2018 is Jim Dokter SWL straatcoach aanwezig om met jou in gesprek te gaan! Heb je: vragen, ervaringen, tips e.d. over jongeren en hangjeugd uit de wijk hij is van 10.30 tot 11.30 uur aanwezig om iets te vertellen en je vragen te beantwoorden.  

Wie de zang verzorgt dat houden we natuurlijk nog even geheim maar we kunnen al wel verklappen dat hij samen met Juliette de ochtend ook muzikaal zal afsluiten. Alvast een fijne Sinterklaas gewenst en tot 6 december. Voor de mensen die ook mee willen wandelen om 9.30 uur, jullie zijn op tijd terug voor de muziek en het gesprek met de straatcoach!