Omroep Lingewaard

Komt dat zien! De Prinsenonthulling in Providentia Gendt

GENDT – Zaterdag 16 november aanstaande zullen we het eindelijk weten. Na maanden van geruchten, geheimen en roddels wordt eindelijk antwoord gegeven op de vraag: “Wie worden de nieuwe Prinsen van Gendt?”

De uiterst geheime prinsencommissie van Carnavalsgezelschap De Gentenarren heeft zijn uiterste best gedaan om ook voor de komende twee jaar weer een prachtig, enthousiast paar te vinden, die samen de functie van Prins Carnaval van ’t SprauweNest willen gaan vervullen. Waardige opvolgers van Prins Jan-Willem de Buutegewone en zijn schoonheid Anita. De commissie is hier, naar eigen zeggen, zeer goed in geslaagd. Daarnaast is de jeugdcommissie op beiden basisscholen in Gendt opzoek gegaan naar een nieuwe jeugdprins, een adjudant, twee hofdames en nieuwe leden voor de jeugdraad van XI, ook dit is wederom goed gelukt. Veel enthousiaste kinderen uit groep 7 en 8 hadden zich hiervoor opgegeven.

De prinsenonthulling zal starten met het onthullen van de nieuwe jeugdprins, zijn hofdames en adjudant en het installeren van de nieuwe jeugdraadsleden van De GenteKuukens. Daarna zullen op spectaculaire wijze de nieuwe Stadsprins van Gendt en zijn schoonheid onthuld gaan worden. De avond zal worden opgeluisterd met diverse optredens, dans en muziek en zal afgesloten met een gezellige borrel ter ere van de nieuwe Prinsen.

Ben je ook zo benieuwd? Kom dan naar Hofresidentie de Providentia op zaterdag 16 november. Het belooft een gezellige, drukke en spannende avond te worden. Je bent van harte welkom vanaf 19.45 uur in Providentia Gendt.