Omroep Lingewaard

Lachen, luisteren, kijken en kauwen = genieten…

HUISSEN – Zondag 19 maart is de eerste editie van Sunday Comedy Live. Een nieuw entertainmentconcept van en in De Buitenpoort. Een unieke mix van keigoede comedy, mooie (live) muziek en heerlijke hapjes. Een perfecte invulling voor de zondagmiddag.

De Buitenpoort kende al de succesvolle cabaret-/comedysessies op de donderdagavond. Maar eigenaren Herman en Bianca wilden er een nieuwe draai aan geven. ,,Voor een compleet uitje. Dat hebben we gedaan door naast comedy ook live muziek te programmeren en de bezoekers heerlijke, luxe hapjes te serveren’’, aldus Herman. De naam Sunday Comedy Live dekt de lading dan ook prima. ,,Dit concept is perfect voor de zondagmiddag. Dan willen de mensen er graag uit, maar in Huissen en de regio is niet veel te doen.’’ Op deze eerste editie een tjokvol programma, met de comedians Said el Hassnaoui, Vincent Geers en (mc) Jurg van Ginkel en het muzikale duo Red Acoustic. Voor de programmering zorgen Benno Arends en Paul London.

Even voorstellen….
Said is ook wel bekend als WestSaid en is een vast lid van de Comedy Explosion en Badaboom. Hij is de winnaar van het UICF Talent Award en Comedy Slam 2014. Al bij opkomst moet je om hem lachen en met zijn hoge energie en snelle grappen houdt Said die lach vast. Vincent is een ervaren rot met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Hij is vaste stand-upper van het Comedy cafe Amsterdam. Hij won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam.
Mc ( = master of ceremony) Jurg is een sympathieke Utrechter die in 2008 het AKF Comedy Concours won. Als lid van het Comedyhuis treedt hij wekelijks in het Nederlands en Engels op als stand-up comedian.
De muzikale invulling wordt verzorgd door zangeres Lindy Kloppenburg en gitarist/zanger Clyde Bonink, ofwel Red Acoustic. Jonge, muzikale veelvraten met een voorliefde voor de betere soul, r&b, pop en rock liedjes. Van de sixties tot nu.
De aanvangsttijd van Sunday Comedy Live op zondag 19 maart is 14.00 uur. De entrée: €14,50. Inclusief welkomstcocktail, tal van luxe hapjes én een middagvullend entertainmentprogramma met humor, muziek en hapjes. Kort door de bocht: ‘Lachen, luisteren, kijken en kauwen = genieten.’

De ervaren en hilarische Vincent Geers is een van de drie comedians die optreden op de eerste editie van het nieuwe concept Sunday Comedy Live in De Buitenpoort, zondag 19 maart a.s. (Foto: via Vincent Geers)