Omroep Lingewaard

Mama’s Café Lingewaard gaat van start

Jonge moeders opgelet!

Stichting Welzijn Lingewaard organiseert iets nieuws voor jullie. In mei start  het Mama’s Café: een plek voor moeders uit Lingewaard om te ontmoeten, ontspannen en op te laden. Het wordt een maandelijks terugkerende activiteit, in eerste instantie online, maar er zijn ook plannen voor fysieke (buiten)activiteiten zoals een picknick. Dit uiteraard onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

 

Voor jonge moeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar kan het best puzzelen zijn: het opvoeden van de kinderen, aandacht houden voor jezelf en het onderhouden van sociale contacten. Bij de bijeenkomsten van het Mama’s Café  kunnen zij andere moeders ontmoeten en samen met elkaar en de kinderen ontspannen activiteiten ondernemen.

Het idee kwam op initiatief van moeder Sanne: ,, Het is een handige en gezellige manier om met andere moeders te sparren over van alles wat je als jonge moeder bezighoudt.  Je hebt even tijd voor jezelf. En Wie weet ontstaan daar zelfs mooie vriendschappen en kun je elkaar ook buiten het Mama’s Café opzoeken en  helpen.”

De eerste bijeenkomsten van het Mama’s Café zijn online op maandag 17 mei en maandag 28 juni van 19:00u tot 20:30u. Daarnaast wordt de Mama’s Picknick georganiseerd op woensdag 24 juli en vrijdag 3 september van 9:30u tot 11:00u. De picknick vindt plaats op een nader bekend te maken buitenlocatie. Uiteraard zijn ook de kinderenwelkom.

Meld je gauw aan per mail/app/telefoon: Gezinsondersteuning@swlingewaard.nl  of Anita Blom, 06 83 58 05 98.