Met hard werken bereik je veel…

Dat heeft Jonge Kracht bewezen deze zondagmiddag tegen SDOO uit Heteren. In de 4e Klasse moet je hard werken om resultaat te behalen. Iedereen was dan ook scherp vandaag en dat was ook nodig. De eerste helft was het over en weer matig tot geen best voetbal. Echter in de 19e minuut was het Fatih Sprengel die Jonge Kracht op de 0 – 1 bracht. Ook SDOO kwam vaker voor het doel van Ted Gerichhausen, maar hij stond zijn mannetje met een paar prachtige reddingen. Na rust was het Jonge Kracht die het met voetbal wilde gaan oplossen. Dit gaf kansen, maar leverde geen resultaat op. Pas na de wissel van Ted van Onna was het Luuk Roelofs die de bal van achter kreeg en schitterend de 0 – 2 liet aan tekenen in de 60e minuut. Door Stijn van Meurs werd het in de 70e minuut 0 – 3. Door een stomme overtreding werd er ’n strafschop gegeven ten gunste van SDOO en kwam de stand op 1 – 3. Toch bleef Jonge Kracht voetballen en in de 75e minuut was het wederom Luuk Roelofs die de 1 – 4 maakte. En in blessuretijd was het nog Appie Sprengel die de 1 – 5 liet aantekenen.

Dus een mooie middag met 3 punten. Dit geeft ook de supporter weer moed en vertrouwen in de ploeg. Ik zou zeggen MANNEN HOU DIT VAST.

Tekst: Alex Hubers / Jonge Kracht
Archieffoto: © Fons Sluiter.