Omroep Lingewaard

Mooie wensen in vervulling bij het Kerstwensboomproject Bemmel 2016…

Woensdag 28 december zijn bij de grote Kerstwensboom op de Markt in Bemmel officieel de prijswinnaars bekend gemaakt van het wensboomproject 2016.
Zowel de prijswinnaars met familieleden als de sponsoren waren hierbij aanwezig. Ook waren personen aanwezig, die een aantal toegekende wensen in ontvangst mochten nemen.

In totaal zijn maar liefst 14 wensen in vervulling gegaan.
De zeven deelnemende sponsoren hebben kort uitgelegd waarom ze dit project ondersteunen en alle prijswinnaars hebben zelf verteld wat de wensen waren die nu in vervulling gaan.
Het karakter van de wensen loopt sterk uiteen.

Zo worden ter plaatse bloemen uitgereikt voor een moeder, een zieke tante en een zieke oma. Daarnaast is er een jaarabonnement van de bibliotheek voor een vluchteling, zodat deze beter Nederlands kan leren en zijn er kaartjes voor pretparken i.v.m. bijzondere ondersteuning in moeilijke tijden. Ook gaat een hele klas taarten bakken voor de bejaarden in het verpleeghuis en gaan drie jongens een dagje op bezoek bij de vrijwillige brandweer. Niet alle wensen kunnen meteen worden gerealiseerd, omdat ze om iets meer voorbereidingstijd vragen, maar dat gaat zeker begin volgend jaar gebeuren.

Het wensboomproject is nu, als onderdeel van de kerstmarkt, voor het 2 de jaar gehouden en opnieuw een groot succes gebleken. Een speciaal woord van dank is op zijn plaats aan de zeven dienstverlenende ondernemers, die de realisatie van dit project mogelijk hebben gemaakt. Don Derksen Financieel, van Schaik Notarissen, Fitpunt, SNS-bank, Uitvaartverzorging Lingewaard, Drukkerij Accuraat en Proces Partners, allen uit Bemmel, heel hartelijk bedankt.