Omroep Lingewaard

Nieuwe eigenaar Zwembad Jottem

Optisport neemt zwembad over per 1 januari 2019

Huissen –  Zwembad Jottem verandert van eigenaar. Momenteel is het zwembad op de Van Voorstraat in Huissen nog in particulier bezit maar vanaf 1 januari 2019 zal Optisport de exploitatie van het zwembad voor haar rekening nemen.

Nu nog in particulier bezit, maar vanaf 1 januari 2019 komt daar verandering in. Zwembad Jottem in Huissen krijgt vanaf de start van 2019 een nieuwe eigenaar. Optisport, de marktleider op het gebied van exploitatie en beheer van onder andere zwembaden, sporthallen en ijsbanen, gaat het zwembad in Huissen exploiteren.

In het zwembad worden door zwemschool Jottem momenteel veel activiteiten voor met name kinderen en ouderen aangeboden. Daarnaast zijn er ook activiteiten zoals baby- en peuterzwemmen, therapiezwemmen en vrij zwemmen.
“Optisport is altijd op zoek naar nieuwe locaties om haar zwemaanbod uit te breiden. Wij zijn blij dat we met Zwem- en Instructiebad Jottem in Huissen vanaf januari 2019 er een mooie accommodatie bij krijgen. Het personeel blijft behouden en in 1e instantie worden de lesroosters niet gewijzigd. Komende winter wordt de entree verbreed en voorzien van elektrische deuren. De huidige eigenaar Benno Ponds heeft dit traject het afgelopen jaar in gang gezet en Optisport wil deze plannen graag doorzetten. Wij kijken er naar uit onze brede ervaring en ruim activiteitenaanbod vanaf 2019 ook in Zwem- en Instructiebad Jottem in te zetten.” laat Flip van Benthem, Business Consultant bij Optisport, in een reactie weten.

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!

Meer informatie over Zwembad Jottem en Optisport:  www.optisport.nl en www.zwembadjottem.nl