Omroep Lingewaard

Niks voor jeugd in Huissen? Jawel! Blitzz op 17 mei in Buitenpoort…

Vet: Delany en Robba & Asjabi live en dj’s

Een oproep aan ouders van 13 t/m 17-jarigen in Huissen en omgeving. Wijs je kinderen/pubers op het feest Blitzz op vrijdag 17 mei a.s. in De Buitenpoort. Met als hoofdact een live optreden van de landelijk bekende vrouwelijke rapper Delany. En de minstens even beroemde raptalenten Robba & Asjabi gaan ook live los. Voeg daarbij de dj’s Nameonthebeat, Haly en Harry. ‘Nooit iets te doen voor de jeugd in Huissen?’. Jawel hoor!

Delany (achternaam Lepelblad) is bekend van tv. De zangeres/rapster deed mee aan het SBS6-programma The Next Boy/Girl Band en haalde de finale. En maakte daarna met de band een concerttour van een jaar door Nederland. Maar ze wilde solo gaan en daarna was ze -tot begin dit jaar- iedere werkdag te zien in het tv-programma House of Talent, waar ze door professionals werd geholpen met haar muziekcarrière. Tijdens het programma bracht ze meerdere nummers uit, de clubhits Laat niet los, Als ik weg ben en Basic. 
Naast deze hoofdact van de Blitzz-party ook ruim baan voor meer rap- en nederhoptalent. Want ook live treden op: Robba & Asjabi. Samen met dj Nameonthebeat. Ze waren al verantwoordelijk voor de knallers Soleado, Op en neer en Camouflage. Behalve deze toppers draaien de dj’s Haly en ook Harry de boel deze avond voor 13 t/m 17-jarigen helemaal dol in De Buitenpoort in Huissen. 

Professioneel
Blitzz is vóór en dóór jongeren uit de gemeente Lingewaard en is een Nix Feest, dus geen alcohol en niet roken. Lekker (veilig) genieten van live optredens en dj’s op vrijdag 17 mei a.s. dus, van 20.00 tot 0.00 uur. Mede mogelijk gemaakt door samenwerking met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Lingewaard. Die zijn deze avond dan ook aanwezig, evenals professionele beveiliging en EHBO.
Kaarten in de voorverkoop € 7,50 (zie www.debuitenpoort.nl). ‘Wees snel, want op is op en deze topparty willen ze niet missen, beste ouders. Help mee om deze avond tot een succes te maken, dan is een volgende party aanstaande’, meldt de organisatie. Dus ‘Er is in Huissen nooit wat te doen voor de jeugd’, gaat even niet op. ‘En zo hebben jullie ook een avondje voor jullie zelf. Zegt het dus voort!’

De van tv en de clubhits Laat niet los en Basic bekende zangeres/rapper Delany is de hoofdact tijdens Blitzz. De party voor 13 t/m 17 op vrijdag 17 mei in De Buitenpoort. © Foto: SBS6/House of Talent