Omroep Lingewaard

Nominaties meest klantvriendelijke ondernemer van Bemmel 2020 bekend.

Afgelopen week zijn de 3 nominaties voor de meest klantvriendelijke ondernemer 2020 in Bemmel bekend gemaakt. Het zijn dierenspeciaalzaak de Bok, schoen – en sleutelspecialist Huting en AJ eten & drinken.

De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging Beleef Bemmel op 16 maart a.s. De 3 genomineerden zijn duidelijk trots. Voor Selcan Toonen van de Bok is het de eerste keer. Luuk Huting is al 3x genomineerd en AJ heeft in 2018 deze prijs al een keer gewonnen en hoorde vorig jaar ook bij de genomineerden. Binnenkort worden ook de 3 winnaars van de € 100,- aan waardebonnen bekend gemaakt.

Zit ook zondag 19 april vast in uw agenda. Dan vindt in Bemmel weer het evenement “Bemmel in de Mode” plaats. Met van 11 tot 17 uur een koopzondag, een voorjaarsmarkt en natuurlijk ook weer twee prachtige modeshows. Deze zijn om 13.00 en 15.00 uur op de Promenade. Het geheel staat dit jaar in het teken van het Eurovisie Songfestival, dat dit jaar in ons land plaatsvindt.
Het belooft een prachtige dag te worden, zeker als de weergoden ons gunstig gestemd zijn. Zoals u misschien weet is onze lieveheer nog altijd een Bemmelnaar. Dus dat moet goedkomen.

De ondernemers heten u van harte welkom.