Opnieuw verlies voor Jonge Kracht

De wedstrijd van Jonge Kracht tegen Echteld begon zo mooi. Al in de tweede minuut kwamen de ‘rooien’ uit Huissen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jesper Sluiter. Toen kort daarna de doelman van Echteld uitviel met een blessure en vervangen moest worden door een veldspeler (de eerste doelman was tijdens de warming-up geblesseerd geraakt) leek het een mooie middag te gaan worden voor Jonge Kracht.  Niets bleek echter minder waar. Jonge Kracht bleek van deze ‘ideale’ situatie geen gebruik te kunnen maken.  Echteld wist voor rust wel te scoren. Een vrije trap wegens een handsbal van Ton van de Velde werd door Echteld goed ingeschoten.  De teams gingen met een 1-1 stand de rust in.  In de tweede helft drong  Jonge Kracht nog wel aan maar wist niet echt een vuist te maken. Kort na de hervatting kwam Echteld al snel op een 1-2 voorsprong.  Jonge Kracht wist, via een benutte strafschop, nog wel op gelijke hoogte te komen maar kon in de resterende tijd geen vuist meer maken. Het goed en fel spelende Echteld liep al snel uit naar een 2-5 voorsprong, wat ook de eindstand werd van deze wedstrijd.

Jonge Kracht staat na dit verlies op een 12e plaats met 13 punten uit 16 wedstrijden en zal alle zeilen bij moeten zetten om niet te degraderen uit de derde klasse.

Jonge Kracht - SCH.
Het zit Jonge Kracht niet mee dit seizoen. Tegen SCH stopte de doelman een bal achter de doellijn. Dit werd niet gezien door de scheidsrechter. Wel door de camera. Foto: © Fons Sluiter.

Archieffoto’s : ©Fons Sluiter