Omroep Lingewaard

Prins Hidde het Damhert nieuwe jeugdprins van de GenteKuukens in Gendt

Jeugdprins Hidde het Damhert zwaait komend jaar samen met zijn hofdames Kaja Peeters en Leonieke Hoogakker en adjudant Tijs Haan de scepter over het jeugdcarnaval in ‘t SprauweNest.

De prinsenonthulling van De Gentenarren stond dit jaar in het teken van de onthulling van de stadsprins van Gendt én de onthulling van de nieuwe jeugdsprins van Gendt.

Prins Hidde het Damhert werd op spectaculaire wijze onthuld. Eerst stond hij nog dansend op het podium, om nog geen minuut later compleet omgekleed tevoorschijn te komen uit een grote kist samen met zijn 2 hofdames en adjudant.

Prins Hidde het Damhert dankt zijn prinselijke naam aan het feit dat hij nooit stilzit. Prins Hidde mag graag gaan vissen met vrienden of gaan voetballen bij De Bataven in JO12-1. Hij gaat graag op vakantie naar Terschelling. Hiervoor zal hij de komende maanden echter niet veel tijd hebben, want samen met zijn pages Kaja en Leonieke en uiteraard de goedlachse Adjudant Tijs gaan zij er een geweldig carnavalsfeest van maken. Dit onder het motto: We blijven springen!!